AUTORIJSCHOOL BAS VERLEG

 

Autorijschool Bas Verleg is een jonge dynamische en vooruitstrevende rijschool voor Helmond, Someren en Asten en directe omgeving! Je lest in een Volvo V40 2.0L 120 pk diesel.

 

Wij zorgen ervoor dat je een leuke en gevarieerde rijopleiding krijgt, waarin persoonlijke begeleiding voorop staat. Dus geen eenheidsaanpak die voor iedereen hetzelfde is, maar maatwerk. Het uiteindelijke doel moet uiteraard wel voor iedereen hetzelfde zijn, van een beginnend leerling tot een zelfstandige, bewuste en veilige verkeersdeelnemer!

 

Wij zijn een rijschool waarbij geduld en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Kortom een rijschool waar je fouten kan en mag maken waardoor het leereffect zeker verhoogd wordt. Een ander belangrijk aspect is dat je bij onze rijschool leert zoveel mogelijk zelfstandig te autorijden. Hierdoor ervaar je al vrij snel een bepaalde mate van vrijheid en leer je dus ook om zelf dingen op te lossen. Dit resulteert uiteindelijk in het feit dat een kandidaat aan het einde van de opleiding ook zelf het gevoel heeft klaar te zijn voor zijn/haar examen en dat moet ook juist het einddoel zijn, want juist dan is de kans op slagen aanzienlijk hoger.

 

 

Voor de meeste mensen is het behalen van het rijbewijs een "must ". Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. We begrijpen echter ook dat een rijschool kiezen geen gemakkelijke keuze is, een rijopleiding is tenslotte een kostbare zaak. Juist daarom is het ook zo belangrijk om meteen de juiste keuze te maken, auto rijden leer je immers echt niet in 2 dagen. Ga niet zomaar naar een rijschool, maar voorkom teleurstellingen en maak een weloverwogen keuze! Neem altijd eerst een proefles, zodat je weet wie je instructeur wordt en wat je kan en mag verwachten van je rijopleiding. Al onze lessen worden gegeven door één rij-instructeur. Zo kunnen we jou een persoonlijke aanpak garanderen!

 

Uiteraard kun je je lessen gewoon los betalen per les, maar ook biedt Autorijschool Bas Verleg de mogelijkheden voor het nemen van een pakket en zelfs is er de mogelijkheid voor een"opfriscursus"s (zie: Prijzen)

 

 

 

 

Ook voor het behalen van je theoriecertificaat ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hier zijn er diverse mogelijkheden, van theoriepakketten voor zelfstudie tot theoriecursussen en zelfs privélessen (zie: Prijzen). Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! Of kijk op www.verkeerstheoriezuid.nl

 

 

VOOR EEN LEUKE EN LEERZAME RIJ-OPLEIDING!

CONTACT

 

Jacob van Maerlantstraat 10

5702 DR | Helmond

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.